Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

"Μια κυριολεκτικά Πράσινη Εταιρία,Piedi Verdi" Ομιλητές:Μυρωνίδης Χάρης,Οικονόμου Ανδρέας (Θεσσαλονίκη)

Η “Piedi Verdi” είναι μια εταιρία που ξεκίνησε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από δύο φίλους και δύο ποδήλατα. Η ιδέα για την εταιρία αυτή γεννήθηκε από την καθημερινότητα μας, καθώς το ποδήλατο ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Αγαπάμε την φύση, σεβόμαστε το περιβάλλον και ζούμε την κάθε μέρα με τα πετάλια κάτω από τα πόδια μας. Αυτή η δουλειά είναι η ταυτότητά μας.

Μεταφέρουμε μικρά δέματα και φακέλους, μέχρι δεκαπέντε κιλά, εντός Θεσσαλονίκης και παρέχουμε οικολογικές υπηρεσίες ταχύτητας και αξιοπιστίας. Βασικός στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών οικολογικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε άτομα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η Piedi Verdi φέρνει στην αγορά γρήγορες υπηρεσίες, ακόμα και μικρότερες της 1 ΩΡΑΣ, για αυτούς που ο χρόνος τους είναι πολύτιμος.

Όταν “Κάτι” δε στέλνεται με sms, με email, με φαξ και αυτό το “Κάτι” πρέπει να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μία συγκεκριμένη ώρα, οπουδήποτε μέσα στην πόλη, τότε χρειάζεστε εμάς. Μια μικρή αλλά αξιόπιστη, φθηνή και οικολογική εταιρία παροχής υπηρεσιών.

Κάνουμε ταχυμεταφορές εντός Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιούμε ποδήλατα, παρέχουμε ασφάλεια, ασυναγώνιστη ταχύτητα και δουλεύουμε χωρίς να ρυπαίνουμε. Αυτοί είμαστε, Piedi Verdi.