Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πάρτι Καλωσορίσματος / Welcome Party

Καλωσορίζουμε με μια γιορτή γνωριμίας, περισσότερους από 40 καλεσμένους από ποδηλατικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα, 3 εκπαιδευτές από το εξωτερικό, Μεγάλη Βρετανία και Δανία, και όλες τις πρωτοβουλίες και τους φίλους του ποδηλάτου από τη Θεσσαλονίκη.


Επιπλέον γιορτάζουμε όλοι μαζί το βραβείο που πήρε η εκδήλωση σκυταλοδρομία “Κινήσου Ενάντια στον Καρκίνο” που έγινε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 όπου 26 οργανώσεις και πολίτες της πόλης μετέφεραν την σκυτάλη μαζί με το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης MOVE ανάμεσα σε 1.258 εκδηλώσεις από 32 χώρες. Η  Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove 2012-2020 έχει ως στόχο 100 εκ. Ευρωπαίοι να δραστηριοποιηθούν στον αθλητισμό και την φυσική άσκηση μέχρι το 2020.

Το βραβείο  δόθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο συνέδριο MOVE στη Βαρκελώνη στις 18 Οκτωβρίου 2013, από τους διοργανωτές της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove, για την πολυτομεακή προσέγγιση της για την προώθηση της φυσικής άσκησης και των ωφελειών της ως καθημερινός τρόπος ζωής.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της Έκθεση Αφίσας "Οι πόλεις της Ελλάδας ποδηλατούν" του Μπιν Ποδηλάντεν. Η έκθεση θα λειτουργεί καθ' όλη την διάρκεια της Ποδηλατοπαίδειας 2013.